Sök
Stäng denna sökruta.

Att ha skrivandet som yrke när man har dyslexi

annadyslexi

Gratis live-webinar onsdag 19 maj kl.18.00

Succé med Maria Wern

Anna Jansson berättar om sin resa från en skolgång präglad av röda markeringar i skrivböckerna till att idag vara en av Sveriges populäraste författare. Böckerna om Maria Wern har gjort succé både som tv-serie och film med Eva Röse i huvudrollen. Med Emil Wern – detektiv, har Anna Jansson låtit Maria Werns son få en egen barnboksserie. Hon har också startat en ny deckarserie med Örebro som spelplats och med polisen Kristoffer Bark som huvudperson.  Anna Jansson tar ofta upp angelägna samtidsfrågor i sina böcker. Hon har tidigare jobbat som sjuksköterska och har även skrivit facklitteratur om etik inom vården.

Att hitta glädje i skrivandet

Succé med Maria Wer

Anna har alltid tyckt om att berätta historier och med datorns hjälp hittade hon glädjen i att skriva. Nu har Anna skrivit 60 böcker och firar dessutom 20 år som författare. 

Anna Jansson delar med sig av sina bästa tips och råd till dig som drömmer om att bli författare. Hur skapar man hållbara karaktärer och hur mycket tid bör man lägga på research? Ställ dina frågor direkt till Anna via Zoom. 

Detta är ett gratis live-webinar i samarbete med Picapen.

Datum och tid: onsdag 19 maj kl.18.00-19.00

Plats: digitalt via Zoom (länk mailas ut ett par dagar i förväg)

Pris: gratis

Stöd FDB och bli medlem idag