Sök
Stäng denna sökruta.

Att hitta läsglädje vid dyslexi och språkstörning 

Gratis live-webinar onsdag 13/4 kl.18.30-19.45. Att hitta läsglädje vid dyslexi och språkstörning med Julia Andersson, legitimerad logoped med vidareutbildning inom specialpedagogik.

En föreläsning om hur vi kan stötta, stärka och stimulera språk-, läs- och skrivförmåga för att hitta läsglädje och intresse, även vid dyslexi och språkstörning. Vad innebär dyslexi? Hur kan dyslexi påverka läsförmåga och läsglädje? Vad innebär språkstörning? Hur kan en språkstörning påverka läsförmåga och läsglädje? Exempel och inspiration kring hur vi kan stötta, stärka och stimulera språk-, läs- och skrivförmåga för att hitta läsglädje och intresse. Passa på att ställa frågor till Julia direkt via Zoom.

Julia är legitimerad logoped certifierad i It Takes Two to Talk®, The Hanen Program®, med vidareutbildning inom specialpedagogik inriktning neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och språkstörning, tecken som stöd samt flerspråkighet och handledning.

Sedan logopedexamen i januari 2013 har hon arbetat inom både kommun och landsting med framförallt barn och ungdomar med språkliga svårigheter för utredning och behandling samt läs- och skrivutredningar av barn och vuxna. För närvarande arbetar Julia på en skola i Umeå och är en del av skolans lokala elevhälsoteam. Du kan följa Julia på Instagram @logopedjulia.

En inspelning av föreläsningen kommer att finnas tillgänglig på Medlemsportalen under en begränsad tid.

Fakta

Datum: onsdag 13 april

Tid: kl.18.30-19.45

Plats: digitalt via Zoom

Pris: kostnadsfritt, endast öppet för FDB:s medlemmar. Saknar du medlemskap och vill veta mer om FDB:s arbete? Mer information finns här.

Anmälan senast den 11 april.

Stöd FDB och bli medlem idag