Gratis Live-Webinar: Få familjen att funka

Få familjen att funka - Gratis Webinar

Tisdag 23 mars kl. 19.00 – 20.30

Alla barn misslyckas ibland med att sitta stilla och koncentrera sig. Klara av nya situationer eller kontrollera sina impulser. Vissa barn misslyckas gång på gång, trots att de försöker och vill. Inte sällan slutar det i skrik och gråt. Som förälder gör det ont att se sitt barn kämpa. 

Nu har du möjlighet att lyssna på författarna till den nysläppta boken ”Få familjen att funka”. De kommer att visa hur du med enkla medel kan göra vardagen mer hanterbar för ditt barn och ge barnet chansen att lyckas i fler situationer.  Missa inte en fullspäckad timme med handfasta tips och råd när det gäller att möta och bemöta barn och tonåringar med exempelvis adhd, dyslexi och inlärningssvårigheter. 

David Edfelt – leg psykolog, författare och värd för podden ”Relatera mera”. Undervisar på Specialpedagogiska institutionen vid Stockholms Universitet.

Malin Reuterswärd – författare och pedagog. Handleder och utvecklar andra pedagoger i tydliggörande pedagogik.

Cajsa Jahn – författare och pedagog med lång erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik. Bidrar med sin kunskap bland annat genom arbete i elevhälsoteam och trygghetsteam. 

Denna föreläsning passar både föräldrar och alla som träffar barn och unga.

Datum: Tisdag 23 mars, 2021 Tid: 19:00-20:30
Målgrupp: Föräldrar & Pedagoger 
Plats: Via Zoom
Pris: Fritt inträde


Antalet platser är begränsat – först till kvarn. Alla som anmäler sig får en rabattkod som ger 25% rabatt på boken ”Få familjen att funka”.

Webinaret kommer att spelas in och finnas tillgängligt för FDB-medlemmar under en begränsad tid.

Stöd FDB och bli medlem idag