Sommarläger 1-5 augusti 2022

Temat är dyslexi, självkänsla och engelska!

Sommarlägret anordnas gemensamt av FDB och Studieförbundet Vuxenskolan.

På lägret leker vi, gör övningar och funderar över synen på läs- och skrivsvårigheter/dyslexi för att stärka självkänslan. Vi vill också hitta glädjen i det engelska språket. Lägret pågår under fem dagar och inkluderar två övernattningar i Lindbacken (Rånäs). Antalet platser är begränsat och anmälan därför bindande. Först till kvarn gäller.

Lägerfakta

Plats: Upplands Väsby och Lindbacken (Rånäs)

När: 1–5 augusti 2022.

Måndag-tisdag i Upplands Väsby. Onsdag morgon samling i Upplands Väsby för avfärd med buss till Lindbacken med två övernattningar. Vi förutsätter att ditt barn är med alla dagar. På fredag eftermiddag hälsar vi föräldrarna välkomna för en gemensam fika och avslutning

Målgrupp: Barn med läs- och skrivsvårigheter, födda 2010 och 2011 eller som ska börja årskurs 5 eller 6 till hösten. 15 deltagare med fyra ledare.

Kostnad: 1 200 kr, lunch och mellanmål måndag-tisdag samt alla måltider onsdag-fredag ingår. Medlemskap i FDB är obligatoriskt. Minst en person i familjen måste vara huvudmedlem.

Anmälan: Klicka på knappen för anmälan och karta.

Det går också bra att anmäla sig på telefon 08-120 55 100 eller e-post abc@sv.se. Ange att det gäller FDBs sommarläger om dyslexi. Ange barnets namn och personnummer samt målsmans namn, e-postadress och telefonnummer.

Stöd FDB och bli medlem idag